Prijem u Sarajevu povodom Šmitovog stupanja na dužnost

Fena

SARAJEVO – Prijem povodom stupanja na dužnost novoimenovanog visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Kristijana Šmita održan je večeras u Sarajevu u Atriju Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

ZA BiH PRAVOSLAVNE GENOCIDASE KOJI SE VABE NA IZMISLJENO IME SRBI:
Konstantin Nenadović, Kojekude Srbijo: Beč 1883.g. :
Od oti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred očevima, bračom i muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili. Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji vekovima carstvovala je.

durmozejnil.peder

Klasicni lupez. Dok nama Bosnjacima svako moze solit pamet i izvlacit drzavne pare blago strancima ali i mi smo pojeli najvece gowno i sad je prekasno za sve. Hahahaha bas se Smit zabrinuo sto odlaze mladi, ako jeste sto ne zabrane to vec sve vise sebi privlace nase Bosnjake , a mi mislimo da iako vidimo da je to tako da ipak to nije tako jer je onako kako je reko Smit i kad sunce sija da ne sija ako je to rekao G Schmidt

toljagaragibova666

A gdje ono grbavo zivince s brojem cokula 53? Nesto ga ne vidjeh medju ovom gospodom.🤣🤣

Odgovor
durmozejnil.peder

Ja cu tebi pederu dati pravi broj mamicu ti i tebe iskaram da se drzis za dupe mjesec dana.

Odgovor
toljagaragibova666

Mrs vlasino, djete ti mrtvo jebem!