Prva SDS: Srpsku činiti sve boljom

Srna

GRADIŠKA - Kandidat Prve SDS za predsjednika Republike Srpske Radomir Lukić rekao je da će, ukoliko mu birači daju povjerenje, raditi na očuvanju Srpske, bez koje nema opstanka srpskog naroda na ovim prostorima.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vule

Bojan Moler BL..drzi se ti druze moleraja. Ne umijes ni da citas. Prava recenica je "ocuvati RS jer je ona garant opstanka srpskog naroda". Uzmi taj valjak i rmbaj, ispadas magarac ovako.

BojanBL moler

ma narod još nije skontao da li ste vi SDS prava ili goved ahaha ne znaju pa glasaju evo večeras rekoše da im nije bitna RS i da će se poturčiti ovaj SDS koji je od 2014