Radmanović: Inckov zakon vraća BiH u doba inkvizicije

Srna

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović rekao je Srni da je nametnuti zakon Valentina Incka neevropski, totalitarni i necivilizacijski potez uperen protiv svih u BiH i da ovu zemlju vraća u vrijeme inkvizicije.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Slusaj bagro nepismena!
Entitet ne može odbaciti državni zakon. Incko je intervenisao u državni krivični zakon. Na to entiteti ne mogu uticati, već samo izvršavati.
Sad svi pojedite po jedno govno i zalij te prolivom. Ojha marvo!

durmozejnil

Nemoj Nebojša, Bošnjo pravoslavni, brate da lažeš kada je uperen samo protiv genocidaša, UZPovaca i drugih manjih zločinaca i njihovih simpatizera!?
Star a lažeš?
SVAŠTA!

np63

Jadne su srebrenicke zrtve ako ih mali austrijanac brani dopunom zakona, a ne muslimani ISTINOM. Zasto se muslimani boje naucne istine . Potrebno je samo da podastru svoje dokaze i upru prstom koji je dio izvjestaja Komisije .

toljagaragibova666

Stara supcino i demokratija ima svoje granice. Probaj da negiras genocid u najdemokratskijim drzavama svijeta Americi, Njemackoj, Norveskoj, Svedskoj, Svicarskoj pa ces vidjeti kako ces proci. Jebali ti Causesku, Staljin i Ho Si Min mater, olosu fasisticki.