Radmanović: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas da je prijedlog izmjena Poslovnika o radu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH štetan za Republiku Srpsku i pozvao SDS i PDP da povuku taj prijedlog.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

ide na štetu ide na štetu ide ovo na štetu ide ono na štetu i uvijek ista priča .... SAMO VI ČEKAJTE I NEĆE BITI VIŠE REPUBLIKE SRPSKE !!! Sad je trenutak za obračun sa izdajnicima i da im se sjeme zametne za vjek vjekova!

BosnaUglaviFosna

Nemojte vi puno čekati i misliti kao je bolje kasnije nešto uraditi. Varate se tu mnogo i tako ćete izgubiti izbore i oni će vas pozatvarati a narod dovesti u još veću propast nego što je sada i reći će narodu eto uradili smo sve šta više hoćete e nema više narode ništa kriza je ........ . Znate vi kako i šta se prvo radi sa državnim izdajnicima ! Ako budete čekali onda će vam i nam napraviti zlo i dar mar kao Davor dragičević pa ih se nećemo moći otarasiti godinu dvije dana.

Dzoker

Dzabalebarosi politicki metuzalemi,krvopije malo vam godinu dana plata 50000 km. Bilo bih vas sram da obraza imate a oni koji vas biraju gori su od vas

Odgovor
BosnaUglaviFosna

SDS PDP SDA

MileMaliVuk

A ovo sto vi radite ide u korist RS? Jesi li ti na kavim onim jeftinim drogama?

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Pa do sada biste vi balije pojeli i zemlju na kojoj je Republika Srpska da se ne radi na njenoj odbrani a kamoli narod koji biste razoruzali prvo policiju što ste htjeli preko DD pa ga pobacali u tekuće vode. Ima nas dosta koji vašu lažnu politiku prema srpskom narodu znamo.

TheDrzavniCinovnik

Ono sto misle Dzavad Galijasevic i HDZ to govore SNSD-ci...........polutani.

TheDrzavniCinovnik

Izdajnik Radmanovic koji je potpisao za NATO i Radovan Rasa Kovacevic koji je bio u SDP i nazivao Repuvliku Srpsku republikom sumskom.........

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Republika Fekalistan Tuzla Sarajevo itd

vasco.garrison

Klasicna borba za fotelje. zasto ste onda pristali i poslali spiskove za komisije?

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Na to pitanje je već dat odgovor baliješino.