Radojičić: Na sljedećim lokalnim izborima, SNSD u još široj koaliciji

Srna

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je vladajuća koalicija na nivou grada vrlo široka, ali očekuje da će ona za iduće lokalne izbore biti i proširena sa još nekim političkim subjektima.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

geljo

Sjajno gradonačelniče! Kakav bogat politički pluralizam! Kako kvalitetno sučeljavanje političkih ideja! Da nam sad objasnite koje su to konkretno stranke? Kakve su njihove političke ideje i koncepti? Kako se te ideje poklapaju sa idejama vaše stranke pa ste odlučili da idete zajedno u predizbornu koaliciju? To je politička ideja: Samo da ostanemo na vlasti? Zar ne?

LažnePatriote

Trebace vam, jer dolazi DRASKO STANIVUKOVIC, i dzaba vam da sve stranke i papci vam se pridruze. :D Jos ostaje pokusaj osudjivanja Draska, ali ne mozete mu nista. Jedan momak od 25 godina bukvalno dominira politickom scenom, sve ostalo su papci i demagozi. A iako je kineska godina SVINJE, nece vam ni onaj PRASAC Stevani pomoci. :D

Nenad

Sram vas bilo gradonacelnice,pravda za Davida,a vi samo da vam je biti vlast, fuj,odvratno.

Starcevica

Ovo je ionako jos jedna godina svinja po kineskom kalendaru,moze svako u koaliciju samo da dobro rokce!

Odgovor
LažnePatriote

godina STEVANDICA. hahaha