BiH

Radojičić: Nastaviti putem političke stabilnosti

Radojičić: Nastaviti putem političke stabilnosti
Radojičić: Nastaviti putem političke stabilnosti
Srna

BANJALUKA - Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Igor Radojičić poručio je večeras u Banjaluci da Srpska mora da ide putem političke stabilnosti, koju joj je donio SNSD.

"Republika Srpska mora da ide i putem realizacije krupnih projekata i ekonomskih reformi, čak i u kriznim vremenima", rekao je Radojičić na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Starčevica.

On je ocijenio da su za pravni i politički sistem, kao i za ekonomiju Republike Srpske veća šteta bile vlasti SDS-a i PDP-a nego globalna ekonmska kriza.

"Banjaluka je prije devet godina, odnosno 2005. godine imala rekordan broj nezaposlenih. Na vrhuncu i na kraju tadašnje vlasti koju su predvodili SDS i PDP zabilježen je veći broj nesaposlenih nego nakon šest godina globalne ekonomske krize", kaže Radojičić.

Nosilac liste SNSD-a za parlament BiH u Izbornoj jednici jedan Nikola Špirić tvrdi da će SNSD pobijediti na oktobarskim opštim izborima.

On kaže da se i u Banjaluci i u Sarajevu o svim važnim stvarima mora pitati Republika Srpska.

"Na ovim izborima je veoma bitno obezbijediti politički stabilnost. Takva stabilnost biće obezbijeđena samo ukoliko SNSD sa koalicionim partnerima bude imao skupštinsku većinu", rekao je Špirić.

On je napomenuo da je mnogo razloga zašto građani treba da glasaju za SNSD.

Na predizbornoj tribini SNSD-a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupšinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije