Radončić: Deportovaćemo migrante, među njima ima i terorista spavača

N.N.

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Fahrudin Radončić rekao je na pres-konferenciji kako je u toku deportacija migranata iz BiH u zemlje njihovog porijekla jer su, s obzirom na to da kriju informacije o porijeklu, mnogi od njih teroristi spavači. Pakistan neće biti kooperativan, tvrdi Radončić i on će zatražiti da se njihov ambasador proglasi personom non grata.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Pop

Lijepo pričaš, samo od toga nema ništa! Prvo oni se neće ni anketirati , a kamo li da pristanu na deportaciju. Bez jake sile i to sile od 300 do zuba naoružanih specijalaca i to će biti veliko pitanje koliko će izmoći, jer to su momci od 20+ godina veoma dobro vojno sposobni pa i ako treba poginuće ali u avion taj ući neće!

np63

Napokon da je neko osim a rekao pravu stvar. Uvazavam izbjeglice iz Sirije a ekonomske ni slycajno. Interesantno je da oni ne idu u bogate arapske zemlje koje plivaju u nafti.