Ramić: Nema osnova da se uvede rezervni sastav policije

Fena

BANJA LUKA – Predsjednik Kluba poslanika "Zajedno za BiH" u Narodnoj skupštini RS Edin Ramić odbacio je navode MUP-a RS-a da se rezervni sastav policije uvodi zbog problema s migrantima na teritoriji RS.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Velja

Mudžosi su pot prismotrom u cijeloj Evropi tako da je to normalna procedura.

deran55

Fildzan drzavu ce ovi ulojeni dobiti ako i to dobiju!

trump.

Nezavisna republika, pa mi smo krenuli u rat da napravimo islamsku bosnu sa babom aljom žvaljom i eto nas ostadosmo u malom sarajevskom pašalukčiću na manje od trećine teritorije pa se pitam koji smo k ratovali . . San nista ne kosta imamo da sanjamo sta hocemo . Jebes takvu federaciju gdje je veliki vođa veliki kriminalac kradljivac milijardi donacija i svega , toliko je pokrao da nam više na slavu u julu ne dolaze ni dragi nam Klintonovi jer za njih nije više ništa ostalo novca a uplata nejma više . nemoze zapad napadati na svom tackama jer zapad hoce da to izgleda demokratski i dobro a izgleda da ne može jer tone kao kamen u duboku vodu , svezani su ništa više ne mogu Rusiji ni Kini .... e to je meni muka , bojim se da mi vrijeme ističe

George

Ej Nezavisne, sta vam znaci to "RS", mvjup!?

trump

Nezavisna republika, pa vi ste krenuli u rat da napravite veliku Smrdiju i eto vas ostadoste u tako mrskoj Bosni. San nista ne kosta imas da sanjas sta hoces. Jebes takvu republiku gdje je moze dva beskucnika ugasiti republiku genocidnu ali genocidna je opstala ovako dugo zbog Kosova jer nemoze zapad napadati na svom tackama jer zapad hoce da to izgleda demokratski i dobrovoljno pristajanje Smrda na sve zahtjeve sto zapad postavi Smrdiji. Osta ce vas za jednu sljivu nebrini se

Nezavisna Srpska

Nema osnova da nefunkcionalna i propala bih i dalje opstane .
Razlaz!

Jadranko

ko će tebe šta pitati u vezi RS konju jedan turski