Rusija: U BiH nema visokog predstavnika

N.N.

Stalni predstavnik Ruske Federacije u UN Vasilij Nebenzja rekao je na sjednici Savjeta bezbjednosti UN da u BiH nema viskog predstavnika.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

psecaglavaragibova666

Ima nesto vece od Visokog a to je dragi Allah DZ S i njega niko ukinut ne mere. On je Uzvisen , cvrsto stoji i samo nas muslamane voli. Polahko samo.........

Mile

Niko se ne pita ko su trenutni vlasnici resursa u BiH.

Odgovor
psecaglavaragibova666

To se zna.

durmozejnil

Vasilije, velikoruski hegemonisto i simpatizeru naciste Staljina (Hitlerovog saveznika iz 1939 -1941), mani se ti RANuovskogebelsovskohegemonističke propagande već ti je preče da lobiraš Putina da se kao pravi i pravedni državnik konačno cijelom svijetu izvinete za štetu koju prouzrokova fašističkonacistički sporazum Hitler - Staljin iz 1939 (o ne napadanju i okupaciji/podjeli Europe na dva dijela) kojim banda dade u startu krila nacisti Hitleru i Trećem Rajhu pa kasnije cijeli svijet o jadu zabaviše (pa i herojski dio ruskog naroda) a pogotovo Jevreje nad kojima počini genocid/Holokaust i da nacista Hitler jednostrano ne raskide navedeni sporazum i da se antifašističke SAD ne uključiše protiv njega ko zna kako bi se sve završilo i na kojoj strani istorije bi Rusija na kraju rata bila!?

Odgovor
psecaglavaragibova666

Pa i mi Bosnjaci smo bili sluge Treceg Rajha , poglavnika Pavelica i Adolfa Hitlera!!! O cemu pricas? Kad ne znas sta ces pricat zbog lose rakije kojom si se nalio onda bolje cut ba budaletino.

Butros

Izgleda ragip ga voli primit u guzu vishe nego njegova mama

Odgovor
toljagaragibova666

Gdje si krmku matere se svoje nakundacio.

Odgovor
psecaglavaragibova666

⬆ Uvalim ti materi kurac kroz supak i to do krajnika picko botovska! Botino, partijska, radis za sendvic i mlako pivo, jebo ti grbavi Bakir ono sto ti je srcu najdraze. Mrs poture!💩

TriPederaPDP

Nazalost popusili smo i mi kao Opozicija i braca Bosnjaci Bosnu bez entiteta, kantona i distrikta. Mi iz PDPa volimo obrezanka a obrezani vole prave kozne prirodne neprepravljene kite.

tomyu1962

I da,ono za pusenje i karanje,ima vas u Sarajevu i previse pedera,pa malo da se zabavite i stranim kitama!

Odgovor
TriPederaPDP

Nasa braca u federaciji imaju dosta gej klubova , ima ih u Sarajevu nekoliko, u Tuzli itd. Najvise vole neprepravljene kobaje. Toljo je prvi medju njima , trci kao krmcina na mekinje kad vidi nasu belegiju. Kad ga zgrabi hoce da ga pojede i jaja i da sve to nosi svojoj mamici, i svim clanovima svoje tkzv familije, ( niko nije njegov )

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Tkzv.??????🤣🤣🤣
Sta ti je tkzv. jebo ti svoje najmladje ono jos nekrsteno?
Valjda TZV. mater ti sepavi Vuk K. jebo onu nepismenu koja te okoti u kukuruzu.

Odgovor
psecaglavaragibova666

⬆ Toljusino kljusino, Tkzv.??????🤣🤣🤣
Sta ti je tkzv. jebo ti svoje najmladje ono jos neosuneceno?
Valjda TZV. mater ti sepavi alija. jebo onu nepismenu koja te okoti u kukuruzu.

tomyu1962

Rekoh ja maloprije toljagi da je GLUP a on to stalno potvrdjuje VP ali samo u vasoj federaciji da se bolje karate medjusobno,a kod nas,kod nas ne vaze vise ti zakoni!

Odgovor
toljagaragibova666

Glupane, poglabaj ga konju i mrs u kucicu. Olosu vlaski.

Odgovor
TriPederaPDP

Toljusino, veceras ces ga dobro pofafati i ti i svi clanovi tvog okota. Vise te necu kriti da si pedercina.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Smjestim ti majci na umoru kurcinu do krajnika vlahu!

Odgovor
psecaglavaragibova666

⬆ Smjestim ti majci na umoru kurcinu do krajnika poturico!

Odgovor
psecaglavaragibova666

⬆ Smjestim ti majci na umoru kurcinu do krajnika poturico!