"Rusija podržava Dejtonski sporazum"

N.N.

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras da mu je predsjednik Rusije Vladimir Putin poručio da Rusija podržava Dejtonski sporazum i želi da BiH funkcioniše, te da će nastaviti sa razvojem investicija u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

aeojxpogufqnxx

Kako to podrzavate Dejton?
Tako sto dopustate da se neki njemacki turist lazno predstavlja kao Visoki predstavnik UN iako nema legitimitet?
Prestanite biti dvolicni i konacno preduzmite korake da sprijecite ovaj neokolonijalizam.

bubalo.ragib

Ilija Toljaga-Simo moj dobar drugar iz Portoroža, pasionirani uživalac fekalija, veliki ljubitelj morskog plavetnila i jevtinih gradela iz Lidla promumlja onako ponekad nešto, pojede mlako govno i kao Doc Holliday udje u legendu te mi lagano i suptilno poruči: моли се том свом богу, моли се и дан и ноћ да те не нађем....
Cпишаx ce, keвy mu jebem!🤣🤣🤣

hcosic69

Pa kolika je to cena. Vucic kaze isto to. Mazdari imaju bolju cenu od Srbije.