SAD i EU: Snažna podrška teritorijalnom integritetu BiH

Srna

VAŠINGTON - SAD i EU ujedinjene su kada je riječ o snažnoj podršci teritorijalnom integritetu BiH, kao i zajedničkom radu na promovisanju ustavne i reforme izbornog sistema i na održavanju funkcionalnosti institucija na nivou BiH, navodi se u zajedničkom saopštenju objavljenom na stranici Stejt departmenta.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Mjesanje SAD i EU u unutrasnje stvari drugih drzava je neprihvatljivo. To je nasilna briga, koju niko ne zeli i koja rusi Ustav i bezbjednost suverenih mali drzava. Takvo nasilno mjesanje, nije nista drugo nego teror nad malim drzavama i pokusaj pljacke njihovog naroda i resursa malih drzava. Najboli je primjer u BiH, gdje su SAD prisilile Aliju Izetbegovica da mora da se odvoji od Srbije i postane samostalna drzava pod kontrolom SAD koje bi ju naoruzavale oruzjem iz SAD i na taj nacin pljackali narod BiH, koji bi morao, nepotrebno da izdvaja veliku sumu novca za nepotrebno naoruzanje i radili deset puta za manju platu od SAD i EU, gdje bi SAD i EU mogli dobro da investiraju kao pomoc opljackanom narodu.
SAD i EU morale bi da dobiju opomenu zbog teroristickih djela, koja vrse nad malim drzavama.
Ni vlade ni gradjani Balkana , nisu toliko glupi da neznaju da bi bilo bolje da posteno saradjuju sa EU, ali nisu ni toliko glupi da trpe teror od istih. Ako EU zeli da primi Balkan u svoju zajednicu, onda to moze da ucini bezuslovno i po pravilima koja vaze u EU za sve. Svako mjesanje u unutrasnje stvari druge drzave je neprihvatljivo i nesmije biti prihvatljivo.