SDA kontroliše izvoz oružja koje dospijeva čak i do terorista?

Srna

BANJALUKA - Osamdest odsto naoružanja i municije proizvedene u BiH kupuju islamske zemlje na čelu sa Saudijskom Arabijom, Turskom, Iranom, i sve to završava u rukama pripadnika terorističkih organizacija “Islamska država”, Al-Kaida, Nusra front i Slobodna siriska armija, rekao je Srni sagovornik blizak bezbjednosnim strukturama u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Senad

SDA je naša,država je naša, saveznike imamo u Srbima, šta hočete više?! hehehe

Plavi

Ma pametnom dosta kada bi taj kojeg vi navodite imao dio kolaca a da nista ne radi bio bi sretan i zato on i kaze nije pod ministarstvom Odbrane a kada se treba uknjiziti imovina onda ne moze :). Ko vam je kriv sto sve firme unistili pa bi sad malo da se ogrebete.

Plavi

Zavist je bolest i ne moze se lijeciti. Kao prvo mnogo je municije prodano preko Yugoimport SDPR, a kao drugo postoje standardi kako se oruzje izvoze i kome se moze izvoziti. Ovaj ko vam je rekao nema veze s vezom i pisete takve gluposti da covjek moze tesko povjerovati. Sve sto je prodano islo je legitimnim drzavama koje nisu pod sankcijama a za sta ce oni da koriste to je njihova stvar.

Odgovor
Senad

tako je brate