SDA staje uz SDS i PDP?

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO - Inicijativu izmjene Poslovnika, koju su zatražili SDS i PDP, a koja će omogućiti formiranje privremenih komisija u Predstavničkom domu BiH ukoliko svi klubovi ne dostave spisak za njih, podržavaju federalne stranke, među kojima i SDA.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Hadziturcinbegovic.Osman

SDS i PDP su nasi najbolji partneri i prijatelji a fuj fuj fuj fuj SNSD pa svi vidite koliko mi volimo SNSD ahahahaha

Hadziturcinbegovic.Osman

Nek nam zivi Mektic i Sarovic i drugi koji podrzavaju jedinstvenu Bosinu i Hercegovinu.

sasas

"Na čekanju je niz projekata, ugovora, međunarodnih sporazuma koji bi omogućili cijeloj BiH njen ubrzan rast", rekao je Šarović. Hahahaha hahaha haha hahaha hahahaha Hahahaha hahaha haha hahaha

Odgovor
Hadziturcinbegovic.Osman

Sta ti imas protiv SDS i PDP ? Znam ti si iz SNSD e necete dalje od iduce godine otic cete u vjecitu mirovinu

vasco.garrison

Pa SNSD bi im skinuo sve funkcije u RS - gdje ce to uraditi ?
SNSD+SDA+HDZ = Ljubav

OpeljeskiMost

Ahahahah pa kad su bili razdvojeni? Jesu prije 2013 godine a od tada su napravili Sporazum o zajedničkom djelovanju protiv Republike Srpske u sjedištu nato pakta u Briselu !
Reuf Bajrović: Svrstavanje uz Putinove saveznike?
5 godina ago
SARAJEVO, 12. novembra (FENA) – Ove koalicije ne bi bilo da nije bilo Građanske koalicije “Prvi mart” koja je omogućila stvaranje koalicije Domovina, izjavio je za Agenciju FENA, komentirajući potpisivanje sporazuma između Stranke demokratske akcije, Demokratske fronte i Saveza za promjene, politički analitičar Reuf Bajrović. Po njegovim riječima, mandat Sadika Ahmetovića u parlamentu BiH i pet mandata u NSRS su jezičak na vagi koji će odlučiti buduće većine na svim nivoima u BiH. – Treba zahvaliti svim ljudima koji su nesebično radili i pomogali stvaranje Koalicije “Prvi mart” jer će se u nekoj normalnijoj budućnosti o njihovoj ulozi učiti u knjigama istorije nadam se neke drugačije BiH. Bez njih bi Milorad Dodik imao gotovo isti broj mandata kao i 2010. i ne bi bilo mogućnosti da se bilo šta mijenja u BiH jer bi SNSD opet mogao da ucjenjuje sve – kaže Bajrović.
Naglašava da je najmanji zajednički sadržilac koalicije DF-SDA-SZP umanjivanje uticaja Milorada Dodika, odnosno ruskog predsjednika Vladimira Putina u BiH, jer je ključna tačka koalicionog sporazuma ona o vojnoj imovini.
Ulaskom u MAP, smatra on, BiH ulogu “Ukrajine Balkana” prepušta vjerovatno Makedoniji, a možda i Srbiji. U zadnjih sto godina je svjetski poredak tri puta mijenjan i sva tri puta je u BiH bilo krvi do koljena, zato članstvo u NATO-u više znači za BiH nego za bilo koju drugu zemlju bivše Jugoslavije, jer daje mogućnost našoj zemlji da izbjegne da opet plaća fakture sukoba velikih interesa.