BiH

Pratite nas na Google news

SDS Semberija: Grad i Mićić nisu imali veze sa sredstvima za respiratore

SDS Semberija: Grad i Mićić nisu imali veze sa sredstvima za respiratore
Foto: N.N. | SDS Semberija: Grad i Mićić nisu imali veze sa sredstvima za kupovinu respiratora
N.N.

BIJELJINA - Stranka demokratske Srpske Semberija je povodom informacija saopštenim na konferenciji za medije SDS u Bijeljini da je potpuna neistina da su Gradska uprava i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić imali bilo kakvu povezanost sa sakupljanjem sredstava za kupovinu respiratora.

Iz stranke je navedeno da su to radili privrednici i drugi donatori u saradnji sa Crvenim krstom i Bolnicom u Bijeljini, kao što je poznato.

"Istina je da je Gradska uprava iz svojih sredstava izdvojila novac za kupovinu jednog respiratora. To blaćenje ljudi i institucija od strane SDS je potpuno providno i, u osnovi, najviše šteti toj stranci u nestajanju", naveli su u saopštenju.

Kako se dalje navodi, SDS Semberije se trudi da ne polemiše, ali se mora odgovoriti činjenicama na "bezobrazluk kakav je bio jučerašnji nastup Nebojše Vukanovića, pun uvreda i neistina".

"Takvi nastupi ne zaslužuju posebnu pažnju i komentar, ali istine radi, podsjetićemo javnost još jednom na sljedeće činjenice", kazali su u SDS Semberije.

Oni kažu da predsjednik SDSS Mićo Mićić nije napustio ni izdao SDS, a pogotovo ne  svoj narod.

"Mićo Mićić je isključen iz ove stranke zato što je imao drugačiju viziju razvoja Grada Bijeljina od Srpske demokratske stranke. Isključen je zato što je interese svog Grada i građana stavio ispred stranačkih, uskopolitičkih interesa u kojima je danas zarobljena Srpska demokratska stranka", naveli su u saopštenju i zaključili da je žalosno da politiku SDS u Bijeljini promoviše čovjek koji uopšte nije član te stranke, već je sve te privilegije dobio kao privatni savjetnik i poslanik Mladena Bosića, bivšeg predsjednika SDS-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije