SDS: Vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu

Dejan Šajinović

SDS ima saznanja da vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu zloupotrebom glasanja putem pošte, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Vidi balijaca Dundjera,NerastiMomak,BosnaUglaviFosna,MuniraOpacicBL,ramazanbajrami,Starcevica,np63,Putina,BakirGlavic,ilijatoljaqa,Vucic,Ibronerast,semberac semberac,peder,ana soren,zlatko karamaric,Nebojsa Vukanovic itd itd kako umislja da je Srbin kao Emir Kusturica....

BosnaUglaviFosna

SDS i PDP MORAJU NESTATI SA POLITIČKE SCENE JER SU OD 2014 NAJVEĆI IZDAJNIOCI KOJI RADE ZA BAKIRA I ZA STRANE FAKTORE I TO JASNO POKAZUJU ONI I NJIHOVA DJELA!

BosnaUglaviFosna

Nabijem i vas SDS i PDP i gazdu vam Bakira sve na qrčinu! Niko normalan neće za vas glasati samo luđaci i turci.

BosnaUglaviFosna

100 000 glasača što je za 60 000 više nego prošle godine je spremno da napravi haos i sukob u pokojnoj bosni.

Odgovor
nikodim.bogalj

⬆ Napravim ti haos u materinoj picki glodaru. Muuurs!

DundjerDangubic

Ne seri Sarovicu,ovi iz dijaspore nece glasati ni za koga,a tamo,posto nemas na osnovu cega dobiti glasove ,kmecis ,kao kofol ta foliranja,gdje su vam ,bar obecanja ,sta treba poboljsati,da bi pobijedili...Pusti prazne price...