SDS osudio "zveckanje oružjem" na Ivan-sedlu

С

Baljaluka - Srpska demokratska stranka /SDS/ najoštrije je osudila "jučerašnje zveckanje oružjem na Ivan-sedlu, zloupotrebu Specijalne policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona i migrantske krize s ciljem produbljavanja i zaoštravanja političke krize u BiH". Iz SDS-a navode da je "politizacija i zloupotreba migrantske krize skretanje pažnje sa stvarnih problema".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Milan.2020

SDS da se ujedini sa SDA i da zajedno naprave koaliciju za budućnost muslimana :P

DraganRankitic

Na pitanje, koga mi nazivamo Turcima, odgovor je prost: Turke nazivamo Turcima, kao i kanarince kanarincima. Kako drugačije da nazivamo vas Turke? Pri tome, ponavljam po ne znam koji put, da to nije naziv koji je namenjen bilo kakvom vređanju ili omalovažavanju velike turske nacije, čiji ste i vi deo. Naprotiv, ja veliku tursku naciju, koja broji preko 200 miliona ljudi autohtonih od Ujgura u Kini do Cazina u FBiH, samo poštujem i smatram da bi vi Turci iz FBiH trebalo da budete ponosni na pripadnost jednom tako velikom narodu sa tako slavnom istorijom. E kada bi naše druge dve matice, Republika Hrvatska odnosno Republika Srbija bile blizu vaše matice Republike Turske. Mi smo sitni, a vi ste veliki. I onda se vi stidite svoje nacionalne pripadnosti, nego bi ste radije bili neki "muslimani" koje je izmislio Broz krajem 1960-ih ili "bošnjaci" koje su izmislile neke američke PR-agencije krajem 1990-ih. Vas Turke je zaista teško razumeti. A na vašu žalost Republika Srpska postoji i njeno osnivanje potpisao je vaš veliki turski vođa Ali IzzetBey u Dejtonu. Naravno, čim postoji republika, postoje i građani te republike. Nema praznih republika. Dakle vi bi trebalo malo da se obavestite o stvarnosti oko sebe, a ne samo da živite u svojim košmarnim propagandnim iluzijama.

DraganRankitic

A šta je briga SDS, kao stranku iz Republike Srpske što je policija FBiH u rasulu i sukobljavaju se jedni sa drugima. Kako je to u interesu građana Republike Srpske, koji su birali kadrove SDS-a, da se SDS bori za prava islamskih izbeglica u hrvatskim kantonima? Zar nema dovoljno problema, siromaštva i nedorečenih zakona u interesu građana Republike Srpske, nego SDS treba da se bavi tursko-hrvatskim sukobljavanjima oko nekih belosvetskih islamista? Nemaju li političari iz Republike Srpske pametnija posla, nego da se bave tursko-hrvatskim razmiricama? I kada se već njima bave, treba li ta staju na tursku stranu? Ne znaju li budale, da ako Turci proteraju i poslednjeg Hrvata, da je onda na redu proterivanje Srba iz Republike Srpske? Pa zar bivša partija Radovana Karadžića, koja je svojevremeno bila nosilac borbe za slobodu Republike Srpske, da danas radi za Turke i Bakira IzzetBey-a? Šta smo doživeli?