SNSD: Stanić povrijeđen u porodičnom sukobu koji nema veze s politikom

Srna

BANJALUKA - Prema informacijama kojima raspolaže SNSD, narodni poslanik SDS-a Miladin Stanić danas je povrijeđen u porodičnom sukobu koji nema nikakve veze s politikom.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

On August 3 1914, the British newspaper "Manchester Guardian"
wrote:

"If you took Serbia to the end of the ocean and flooded
it, then the European air would be clean."

toljagaragibova666peder

Bivši državni sekretar SAD Henri Kisindžer rekao je da BiH kao veštačku tvorevinu treba podeliti na tri nezavisne države. “Bosna i Hercegovina je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive i zbog toga je treba podeliti!” On kaže da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj. Samo na taj način konačno bi se rešilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima, dodaje Kisindžer.”Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, veštački stvorena u bivšoj Jugoslaviji koju su zapadne sile glupo priznale kao državu” – poručuje Kisindžer…
Nezamislivo je osporavati pravo Srbima da organizuju i formiraju svoju državu na prostoru Bosne kada se zna da je BiH bila srpska još od srednjeg vijeka.

toljagaragibova666peder

Opet lazu na nasu bosnjacku opoziciju SDS PDP koju cemo opet uhvatiti u saku, Laz i mitomanija na svakom koraku , kurac ce alah druge poubijati a nama dati planetu Zemlju na upravljanje i sav svemir , pa da i mi ubijamo druge- to je cista kur anska laz i mitomanija.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Vidi, vidi genocidni gmaz otvorio 34. nalog po redu da nas uveseljava svojim krkansko-seljackim doskocicama. E jebo ti sebi mater pijanu.

toljagaragibova666

ZA GENOCIDNI OLOS I SVETOSAVSKE SEKTASE:

Sigmund Neumann zapisao je: Povjest Srbije je beskrajna borba opterećena nasiljem bez granica, nepoznata među civiliziranim zemljama. U toj borbi u kojoj laž, prijevara, izdaja i osveta, ubojstvo i zločin, bijaše priznato kao normalno pravilo, rasla je srpska generacija i četništvo, istomišljenici generala Mihajlovića, pa se tome bez muke može razjasniti politički banditizam koji karakterizira srpske upravljače, političke, vjerske i vojničke vođe.

toljagaragibova666peder

Opet lazu na nasu bosnjacku opoziciju SDS PDP koju cemo opet uhvatiti u saku,

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Vidi, vidi genocidni gmaz otvorio 34. nalog po redu da nas uveseljava svojim krkansko-seljackim doskocicama. E jebo ti sebi mater pijanu.

toljagaragibova666

Laz i mitomanija na svakom koraku.