BiH

SNSD održao završnu tribinu u Tesliću

SNSD održao završnu tribinu u Tesliću
SNSD održao završnu tribinu u Tesliću
Sanja Čakarević

TESLIĆ - "Očekujemo pobjedu Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH, sa ubjedljivim brojem glasova. Naravno, očekujem i moju pobjedu kao kandidata za predsjednika RS, i da naše poslaničke liste budu podržane", poručio je Milorad Dodik, lider SNSD-a na završnoj tribini ove partije, koja je večeras održana na gradskom trgu u Tesliću.

 "Mislim da zaslužujemo podršku od naroda kojem smo podarili sigurnost, razvoj i bezbjednost svih ovih godina. Naravno, nije bilo moguće sve učiniti, a neki to ne vide ili ne žele da vide ili prikazuju na negativan način. Sama posjeta ovdje, i  preko150 hiljada ljudi na našim skupovima, koje smo organizovali širom RS govori da narod to razumije i da će narod nama nesumnjivo dati podršku", rekao je Dodik.

 On je dodao da je Teslić sasvim namjerno izabran za završnu konvenciju SNSD-a, jer je to rodni grad Željke Cvijanović, kandidata SNSD-a za srpskog člana Pedsjedništva BiH, smatrajući da je njena kandidatura jedna od najvažnijih za partiju i zbog toga su, kaže Dodik, željeli da baš zadnje predizborno veče završe u ovom gradu.

 "Moram da kažem da se predivno osjećam, ovdje kao da niko nije ostao kod kuće. Jedino se treba bojati što ova opozicija vodi kampanju od kuće do kuće, da ne uleti sada kada nema nikoga kod kuće", kaže Dodik.

 Potreba da očuvamo RS podrazijeva pobjedu SNSD-a na savim nivoima, istakao je Dodik, te kazao da su imali konkretnu i korektnu kampanju, i pokušali su da predoče sve programe SNSD-a.

Željka Cvijanović  je istakla da je zadovoljna  što u Tesliću završavaju predizbornu kampanju  te dodala da očekuje ubjedljivu pobjedu SNSD-a na svim nivoima.

  "Očekujem da u narednom periodu nastavimo da realizujemo sve one dobre stvari koje smo započeli. Ako je neko imao sumnju mogao je da vidi kako izgleda kampanja nekoga ko je državnik i kako izgleda kampanja Milorada Dodika koji predstavlja sebe, kao čovjeka koji zna šta hoće, može da se artikuliše, može da predstavi naše stavove, može da ode u svijet i pregovara o onome što na je potrebno. A imali smo i priliku da vidimo jednog protivkandidata, koji je skoro pred onesvješćivanjem bio samo zato što učešćuje u jednom TV duelu", kazala je Cvijanovićeva.

 Ona je dodala da sa druge strane ima Mladena Ivanića koji je  30 godina kandidat za razno razne pozicije,

"On  gdje odlazi, odlazi zbog karijere, Željka Cvijanović gdje odlazi, odlazi zbog ideje, tako će biti i sa Sarajevom", izjavila je Cvijanovićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije