Šarović: Borel bio zbunjen, nisam siguran da je razumio gdje je došao

Vedran Radenović

SARAJEVO - Žozep Borel je u nekim stvarima bio zbunjen i nisam siguran da je razumio gdje je došao, poručio je danas Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke nakon sastanka sa Žozepom Borelom, visokim predstavnikom Evropske unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

GARGAMEL jebe Smradisi klicu smrdoslavnu.⬇️

Radis12

Tebi matora konjino je u Oktobru adiossssss sa političke scene ,isto kao što je bilo sa Bosićem,Govnedaricom ,i ostalim izdajnicima

tomyu1962

Sarovicu pa ti si kao covjek najobicnija NULA svjetsko govno!

bojan.blcity

😂😂😂⬇️⬇️⬇️🐒🐒🐒

bojan.blcity.kita.supakGovno

Pas Šarov bi ponovo zajahao sa Bakirom 4 godine plus još nekoliko godina gratis kao nagradu za lajanje opozicije na Republiku Srpsku! Jebo ti pas mater Šarovčino!

Odgovor
bojan.blcity

ilijatoljaga007 ti se razumes u politiku kao i Marica u ispravljanje krivog kurca 😂😂😂

bojan.blcity.kita.supakGovno

Ti Gargamelu koji si organizator mnogih ubistava i koga voza muslimanska policija u civilu sam ne znaš gdje si došao i da li si došao ili pošao kamoli da to zna Borel.

Odgovor
bojan.blcity

smRadisa 12 ti si glupi bosanac stvoren za viceve i zajebanciju 😃😃😃