Šarović i Borenović traže izmjenu Poslovnika Predstavničkog doma BiH

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO – Mirko Šarović, šef Kluba SDS-a u Predstavničkom domu BiH, kazao je danas novinarima da je ovaj klub zajedno sa PDP-om pokrenuo inicijativu o izmjeni Poslovnika Parlamenta.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Stara kuka

Ova dva novopečena janjičara su veće balije od bakira izetbegovića. Svaki njihov potez je usmeren protiv Srba i Republike Srpske. Izvršuju zadatke koje im daje bakir i zajedno s njim pokušavaju stvoriti islamsku bosnu

HasanTurcinovicBL

Zivi bili dobri ljudi!

HasanTurcinovicBL

Kazem ja da bez SDS i PDP nema drzave Republike Bosne i Hercegivne. Pametni ljudi. Zivjeli nam i zdravi bili jos 100 godina.