Šarović: Rješenjima kroz nova nametanja svi biti na gubitku

Srna

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da će ukoliko visoki predstavnik u BiH rješenja bude tražio kroz nova nametanja to postati sunovrat u kome će svi biti na gubitku.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

(lat. Myrmecophagidae) ili ti po naski Mravojed Surlas.

John doe

hocete se vi kurciti sarovicu,za prosperitet drzave bih entitet rs nista nije radio nego cak i blokirao i isao uz nos napretku drzave a pogotovo forsirajuci zakljucke srbijanskih politicara i spc sekte..ovo je bih,nije srbija a i vi zivite u bih a ne u srbiji tako da niste trebali forsirati srbovanje i politiku srbije i spc sekte a pogotovo niste smjeli dizati entitet na nivo drzave i porediti se sa drzavom kojoj pripadate..i budalama je vise jasno da sa manjim entitetom nema dogovora za napredak bih na fin nacin pa sad kusajte sta ste zakuhali..dok se vi politicari i uhljebi kurcite obican narod prezivljava dan za danom..sto je dosta dosta je,hajmo malo raditi za narod i bolji zivot,od srbovanja se ne zivi

laajic

E "moj" gospodine Šaroviću. Nisi ti nikakva opozicija. Ti si slugan Milorada Dodika, što to prije shvatiš i priznaš, biće bolje. Nije Milorad Dodik, dorastao nekoj "visokoj" politici, ali ovo koliko zna, sasvim mu je dovoljno da sa vama "opozicionarima" briše patos. Nažalost, ali tako je. Bez obzira šta ja mislio o njemu i njegovom radu, ali ovo mu moram priznati. To je radio zadnjih par godina, a uradio je to i prije par dana. I nije se ni Milorad "istakao" u ratu, ali i tvoj osnivač i predsjednik je "švercovao", kockao pare naroda po kazinima, sa sve viskijem i tompusima. Za vaše vlasti je ubijen Ljubiša Savić "Mauzer", u Doboju Garić dok je Obren Petrović bio na vlasti i dok je bio u "SDS", kao i još ko zna kakav kriminal u istočnom dijelu RS - a. Pljačkali ste poslije rata narod i vi, sigurno 10 godina. Imate u svojim redovima Nebojšu Vukanovića, Ljubišu Petrovića, Maju Dragojević Stojić i možda par ljudi časnih. Vas stare kadrove, kao i po ostalim strankama, treba "pomesti" sa političke scene. Zbog osnivača, nemoj spominjati Srebrenicu i RS. Ratko Mladić je bio vojnik i "pao" je zbog Srebrenice. Kažu ljudi, nije tada ni bio u Srebrenici. Bio u Beogradu. Koliko ga je Karadžić (prije svega političar "volio" i bojao ga se), ne bi se čudio da ga je tada "navukao" u Beograd, sa drugim đubretom, Slobom - da ga se riješi "preko" Srebrenice. Ali, riješio se i sebe. Iako sam iskreno mislio, da će Mladić zaglaviti doživotnu robiju, a on da će se izvući. Preračunao se, ipak. A i ja sam promašio. A fino šverc išao: Tuđman - Fikret Abdić "Babo" - Radovan - Sloba. A jeste lijepo bilo. A zaluđeni narod ginuo. Pa Srbi se bore protiv Dudakovića, njegovima nestane municije. Poslije par dana, Srbi mu prodaju oružje i municiju. Da puca, po Srbima. Manojlo Milovanović, lično svjedočio. Dosta je i vas, a i tebe više Šaroviću. Pročitani ste svi odavno. Prestanite da "ispirate mozak" narodu. Nije više niko lud.

toljagaragibova666

ZA BiH PRAVOSLAVNE GENOCIDASE KOJI SE VABE NA IZMISLJENO IME SRBI:
Konstantin Nenadović, Kojekude Srbijo: Beč 1883.g. :
Od oti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred očevima, bračom i muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili. Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji vekovima carstvovala je.

Aco.bc33

G. Šarović je odmjeren i mudar, vjerujem u njegovu procjenu.

toljagaragibova666

Gargamel surlas.