Šarović izlazi iz trke za lidera SDS-a?

Uroš Vukić

BANJALUKA - Skupština SDS-a 15. juna izabraće novog predsjednika stranke i, kako stvari sada stoje, vrlo je vjerovatno da će birati između dva imena, i to Vukote Govedarice, aktuelnog lidera, i Milana Miličevića, aktuelnog predsjednika Glavnog odbora, s obzirom na to da sve informacije govore da će se Mirko Šarović povući iz trke za prvog čovjeka najveće opozicione stranke u Republici Srpskoj.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Davor

SDS je nazalost propala stranka. Dokaz za to je sto jos uopste razmisljaju o Govedarici. Dodik moze mirno da spava. Izgleda da je SDS duboko zapao u krizu lizanja dupeta ambasadorima.

Република Српска

Ostacima SDS-a upravlja Engleski čovek Perica Bundalo