Šarović potpisao peticiju "Imam pravo da znam"

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potpisao je danas u Istočnom Sarajevu peticiju "Imam pravo da znam", u okviru inicijative ove stranke za prikupljanje potpisa građana širom Republike Srpske za javno objavljivanje Programa reformi BiH, dokumenta koji je usvojilo Predsjedništvo BiH.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Velja

Ko je šćio nešto da zna on je išao u školu a ne kad je pokrao prve pare odmah je kupio diplomu.

np63

Bravo za Mirka Šarovića, osobu koja je javno izjavila da Skupština Srpske njemu neće naređo o tom gospodinu koji je nedavno izletio iz guzice Bakira Izetbegovića pa sada pošto je ostao bez igdje ičega, traži načina kako bi se opet vratio tamo gdje je udobno bio smješten zadnjih 5 godina.