"Šaroviću treba pojašnjenje oko čega se vodi politička borba"

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je danas u Istočnom Sarajevu lidera SDS-a Mirka Šarovića na dijalog kako bi mu objasnio razloge zbog kojih se za Republiku Srpsku vodi teška politička borba.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

živela naša neuništiva najlepša na svetu REPUBLIKA SRPSKA našom borbom i životima heroja dignuta iz pepela i zato te nedamo do poslednjeg SRBINA
neka umru dušmani Taj rad

toljagaragibova666

Jebem li vam tzv. jasenovacke zrtve i poserem im se na nepostojece grobove!

toljagaragibova666

Jebem li vam grobove one streljane pascadi u Kragujevcu! Auh al je kamarad Fritz bio zestok i efektivan na svojoj MG-38-ici. Davaj, davaj jos desetak redenika i opleti, dzebane ima dovoljno!

ilijatoljaga007

tako je Predsedniče REPUBLIKE SRPSKE diko naša‼️
ne mogu se otet utisku da če Živkan Novu Godinu u trezoru predeverat Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

Ilija, sve zive i mrtve ti kurcem izbambusam! Jebo ti svoju djecu retardiranu i zenskog roditelja u picku koja te izbaci na svjetlo dana. Bolje da te je tajo izdrko u zivicu jebo on svoju mater.

predragk55

Bravo ADEsamo ceraj stoku na ispasu

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Steram ti ga mamari u supcinu brabonjavu, vlasino neslana!

Nikolaj

Bravo predsjednice .