Savčić: Palmer prijeti na bahat i ohol način

Srna

BIJELJINA - Predsjednik BORS-a Milomir Savčić poručio je da EU bez Republike Srpske nije potrebna ni njemu ni njenom narodu, te istakao da zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD za Europu i Euroaziju Metju Palmer prijeti na bahat i ohol način onima koji ovdje žive.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

prokopijejebandzic

heeeljp baznie ovdi ba heeeeljp ubiše ovi dženoside bolan kako smo se dogovorili, ba

spasoje.krkanovski

Savcicu domuze napusi se kurca krvava cerku ti u supak jebem.

bojan.blciity

Javljas li se ti na raport u Ustavni Sud?

Struka001

Pred svake izbore amerikanci uvode sankcije ili prijete na raznorazne načine, a poslije izbora talasanje se smiri. Na prošlim izborima na bahat i osion način uvode zabranu ulaska u SAD nikoli špiriću. Zaključak je da vrh SNSD-a uživa zaštitu američke administracije. Održava ih na vlasti. Zašto je to tako??

Odgovor
bojan.blciity

Tacno brate.