Savjet ministara koči izgradnju mosta na Savi

Uroš Vukić

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako je Ministarstvo komunikacija i transporta BiH još u martu ove godine Savjetu ministara BiH uputilo Informaciju o aktivnostima koje se sprovode na projektu izgradnje autoputa Sarajevo – Beograd - Sarajevo, ona još nije došla na dnevni red i dva puta je skidana, što u značajnoj mjeri usporava ovaj projekat, posebno najavljenu izgradnju mosta koji će spojiti Srbiju i Bosnu i Hercegovinu kod Rače.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Genocidni-Balija

dok svima gujca ne bude ćista nejma ba mosta ! a kako da gujca more bit ćista to se zna , mora se dobro zaćepit a to da urade doktori kirurzi da je sašiju !

ManjacaSlavna

biće most ali neće biti đubretli bih ! a srpske izdajice pohvatati i na robiju !

zbogomteroristi

mosta ce biti, a vi cete poslati majke srebrenice da drece djenosajd, djenosajd ami cme slaviit kao oslobadjanje srebrenice od islamistickog zla, taamn da kad merkelica svkom srbinu kitu popusila. tako ce biti

Odgovor
Spasoje Krkić

Posalji kevu da je i babu grbavu, ne pravimo pitanje.

Genocidni-Vlah

Dok god dačić, dodik, i vučić pričaju o velikosrpskim pizdarijama, mosta neće biti.
Ovi troprsti ritardi ne shvataju da ne možeš pričati o ujedinjenu genocidnig entiteta i smrdije a istovremeno očekivati suradnju bošnjaka.
Ah da.
gujce.
Ne možeš graditi most prema ljudima koji ne peru gujce.
Nije civilizirano.

Odgovor
zbogomteroristi

mosta ce biti, a vi cete poslati majke srebrenice da drece djenosajd, djenosajd ami cme slaviit kao oslobadjanje srebrenice od islamistickog zla, taamn da kad merkelica svkom srbinu kitu popusila. tako ce biti

Tesanj

hihihihi

Tesanj

Ja stace im mostovi na Savi treba njha graditi sto vise mostova na Drini jerbo ce uskoro u Srbiju ici hihihihi