"Sječa" 15 ambasadora: Branko Nešković budući ambasador u Vašingtonu?

N.N.

SARAJEVO - Harisu Hrli, dosadašnjem ambasadoru BiH u Sjedinjenim Američkim Državama, istekao je mandat, a Predsjedništvo BiH na sutrašnjoj sjednici trebalo bi na tu poziciju imenovati Branka Neškovića, dosadašnjeg ambasadora BiH u Velikoj Britaniji, saznaje „Dnevni avaz“.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

U daleko ozbiljinijim državama je taj činovnički aparat je itekako manji,tako da naši ambasadori treba da budu naši članovi predsjedništva. Sasvim dovoljno za državu veličine kao dva Beograda.

draganraknitic

Dejtonska unija FBiH i RS (bivša Brozova veštačka komunistička tvorevina S.R. BiH) treba da ima ambasade u zemljama maticama tri konstitutivna naroda (turskog, srpskog i hrvatskog), t.j. u Republici Turskoj, Republici Srbiji i Republici Hrvatskoj. Zatim je dobro imati ambasade u najmoćnijim zemljama sveta SAD, Kini, Rusiji, Velikoj Britaniji, EU/NATO u Briselu i to je to. Sve ostalo treba hitno pozatvarati. Ako bi neko da uhlebi rodbinu po inostranstvu neka za istu plati iz svog džepa. To u principu nepotrebno "ministarstvo spoljnih poslova" treba svesti na ministra, par zamenika iz druga dva naroda i tri sekretarice. Sve ostalo najuriti. Jer to ministarstvo ionako ne obavlja nikakvu ozbiljnu spoljno-političku funkciju.

Odgovor
Bosanac

Izvini ali kakve veze ima Turska. Ovdje u BiH jako malo Turaka ima. A to sto El Bakir prica sa Erdoganom to je privatno. Za ostalo se slazem 100% sa tobom