Šmit građanima BiH: Upotrijebiću svu svoju snagu da ova zemlja ima dobru budućnost

N.N.

Novoimenovani visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit uputio je videoporuku građanima Bosne i Hercegovine.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Smit rece "samo se opustite bice vam lakse". Da li je on to mislio, dok ih sve je*e, da ce ih manje da boli? Svi su pomagali BiH-i, da se sama razrusi uz pomoc sarajevskih uligana, domaci izdajnika drzave i terorista; Njemacka, Amerika i NATO aliansa a rezultat pomoci je svima poznat, koji su jos pomoc prezivjeli. Smit spominje i djecu, koja ce imati mir i sigurnos. Da li on to misli na kopilad, koja poticu od njega, da ce im on obezbjediti mir i sigurnost u BiH ili ce ih voditi u Njemacku gdje je plata deset puta veca i standar zivota veci i bolji, koji je dostignut pljackom i korupcijom mali istocnih i balkanski drzavica, koima nisu dozvolili da se razviju uz pomoc korupcije i domaci izdajnika svoje drzave.
Da li je silovanje u BiH krivicno djelo i da li ce Sud BiH-e, da ga osudi Smita,zbog slilovanja neduznog i napacenog naroda u BiH, ako ga optuze oni koji se brane da ih Smit je*e a on navalio, kao mutav na telefon?
Zasto svi pricaju o demokratiji na Balkanu dok Zapad sprovodi diktaturu u BiH-i i na citavom Balkanu? Sta je sa ljudslim pravima, slobodi i demokratiji, zasto nije dozvoljeno da i BiH, tj. narod BiH zivi u miru slobodi i demokratiji a ne pod diktaturom zapadne alijanse. Bilo bi lijepo da mediji malo pisu i o diktaturi Zapada na Balkanu.

durmozejnil.peder

Klasicni lazljivac, uzet ce milione i podviti rep.

toljagaragibova666peder

A preko Drine esovi................ Tvoj je jezik G Šmite kratak, samo može da laprda ko Toljin.

toljagaragibova666peder

Običan Toljo skroz je dolje nisko je pripadnik lazne religije i kuranske mitomanije i gluposti. Jeste još on je najveći peder primač u svojoj mahali, prava je mahaluša i nosi dihmije,

toljagaragibova666peder

ahahahahaha

toljagaragibova666peder

Iako nam nećeš ništa novo ni dobro donjet mi Bosnjaci te u dupe ljubimo jer smo bili saveznici u II svjetskom ratu, G. Schmidte.
Schmidt je već politički dobro hendikepiran a Incko je običan nacistički kopilan koji ima i vlastite porodične razloge da progoni Srbe. Njegova majka je bila sekretarica u nacističkom štabu u Sloveniji i bježala je preko Blajburga pred Titovim partizanima.

On to pamti i stidljivo je to pominjao na početku mandata.

Sjećate li se Kurta Valdhajma? To je bio generalni sekretar UN koji je kao SS oficir ubijao srpsku decu po Kozari. A sjećate li se da je Hitler tamo rođen!

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Kurt Waldheim je bio gospodin olosu genocidni. Kako vas je lijepo po Kozari ganjao u zbjegove pa pravac alles nach Jasenovac. Divno vrijeme bjese to prikazano u mitomanskoj bajci tj. filmu Kozara Veljka Bulajica iz 1962.

piv77569

I mi cemo upotrijebiti pola snage.
Razlika je u tome sto je ovo nasa zemlja i samo mi mozemo odlucivati kako cemo zivjeti u njoj, a ti nemas nikakvu zakonitu nadleznost da odlucujes u nase ime i zbog toga nisi dobrodosao.
Vrati se u zemlju nacista i genocida.

Odgovor
toljagaragibova666

O cemu ti brabonjas pripadnice genocidnog naroda i smrdoslavske spc sekte?

Odgovor
ivan.knez.70

Divna rasprava sektaških botova koji se sami sa sobom svađaju u predstavi pod imenom međunacionalna mržnja. Šta je bilo, bilo je, više ne pije vode. Narodu je dozlogrdilo.

Odgovor
toljagaragibova666

Neka te ba Ivane, pusti nas dva da jebemo jedan drugom mater onako gospodski.🤣🤣🤣