Šmit svima u BiH poručio: Samo opušteno!

Fena

BERLIN - Ako želimo povesti BiH u Evropsku uniju i transformirati je u demokratsku zemlju, ne smijemo imati čisto etničku orijentaciju, kaže novi visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit i dodaje da je neodrživo narušavanje teritorijalnog integriteta na Balkanu.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Vežite se polijećemo i to opušteno.
Za ovoga Nijemca je Incko je mala maca!

toljagaragibova666

Svjetski jevrejski kongres odbacio izvještaj Komisije Republike Srpske o Srebrenici:

Menachem Z. Rosensaft, potpredsjednik Svjetskog jevrejskog kongresa, je u potpunosti odbacio zaključke konačnog izvještaja međunarodne komisije predvođene izraelskim akademikom Gideonom Greifom, nazivajući sadržaj izvještaja sramotnim.
Komisija je, kako kaze Rosensaft, imenovana na inicijativu separatističkog lidera bosanskih Srba koji negira genocid, a na njenom čelu je izraelski akademik poznat po svojim pro-srpskim stavovima.
Izvještaj predstavlja očajnički nastavak četvrt stoljeća napora nacionalista bosanskih Srba i njihovih pomagača da uvjere svijet da ono što se dogodilo u Srebrenici nije genocid. Ovi napori se kreću od pokušaja osporavanja broja poginulih do okrivljavanja žrtava za njihov pokolj, tvrdeći da je to bila posljedica provokacija od strane Bošnjaka, piše Rosensaft.

Starcevica

Ahahahah i kod tebe je tiranija a da praviš negdje nekakvu demokratiju, od toga i od svega što je rekao Šmit biće jedno veliko ništa, očekuje se pametni Ragib Raga sa svojim uvaženim mišljenjem behahahaha
beha= mali protektorat za veliku nuždu.

Odgovor
toljagaragibova666

Opušteno konjino, sta si zapjenio? Herr Schmidt govori tiho i nosi malj i samokres u ruci.
Tebi supcino pismenost izgleda nije jaca strana?

Starcevica

Nema od toga ništa! Šmit je konačni grobar raspale Bih. Satanisti pomoću muslimana i islama pokušavaju uvesti new ager jer je islam najpogodniji za to ..... zato ih verbalno podržavaju a oni ( muslimani) nemaju pojma o tome, oni misle kako je navodni alah njima obećao planetu , da će planeta pa i svemir biti islamski itd behahahaha

piv77569

Tipicna izjava koja dokazuje metode CIA.
Raditi opusteno, udariti snazno kad se neprijatelj najmanje nada.
Tako je planiran i vodjen rat u SFRJ od pocetka.
Kada se neprijatelj probudi, kao sto je to sada slucaj, onda se potpisuju primirja da bi se ponovo preuzela kontrola i da bi se neprijatelj umrtvio i smirio pred novi udar.
Krivi su oni koji su uporno potpisivali primirja i dopustali da budu "opusteni".
To je zapravo jako primitivan metod, koji, na zalost, dobro funckionishe, kada u redovima neprijatelja imate svoje ljude koji svojim odlukama "smiruju" situacije.
Na taj nacin dobijate sve ono sto niste uspjeli na ratistu.
Svakom pametnom covjeku dovoljno.

Odgovor
Starcevica

Ako bude loše biće to svima u celom svetu............