Šolaja: Izetbegović uslovljavanjem želi da pokaže da Dodik nema političku snagu

N.N.

SARAJEVO - Politički analitičar Miloš Šolaja izjavio je za "Nezavisne" da je neophodno da "se konstituišu institucije" kako bi BiH što prije počela da funkcioniše, te da lider SDA Bakir Izetbegović uslovljava formiranje Savjeta ministara izglasavanjem ANP-a kako bi pokazao da "Milorad Dodik (srpski član Predsjedništva) nema političku snagu".

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Živković Bakir nema pojma o vođenju države i izgubiće i onih 18 % što ima

ManjacaSlavna

Dodik je jaci od 80 Iznetbegovica a taj iznetbegovic nema nikakvu snagu jer na taj nacin radi i protiv sebe , dakle snaga iznetbegovica je jednaka nuli , pomazu mu ko i babi Klintoh heh

milankutic

Izetbegović provocira Dodika jer iza njega stoje stranci regrutirani u BiH. Da odu stranci bio bi manji od makovog zrna, a kad Dodik izgubi strpljenje moglo bi biti svašta. Bakir ima dva predstavnika u predsjedništvu i siguran je u uspjeh svog provociranja. Da su Hrvati izabrali svog predstavnika vidioi bi Bakir gdje mu je mjesto. Za sada je tako, ali neće dugo. Ovako svi gube, a najviše mladi koji bježe od zla.

Odgovor
Starcevica

on provocira sam sebe

TheDrzavniCinovnik

Sve je ovo licna netrpeljivost i mrznja Izetbegovica i Dodika.

Odgovor
ManjacaSlavna

mozes nam svimap

Odgovor
Starcevica

TheDrzavniCmaronja često mijenjaš mišljenje ahahaha ako ti to i imaš blento

TheDrzavniCinovnik

Treba sacekati da Srbija rijesi problem Kosova a ako dobijemo sjever Kosova Srbija odmah ulazi u NATO tako da je ovo samo cirkus da se narod zabavi sa necim,covjek je sve rekao ako necemo u EU i NATO nece evropa plakati za nama.

Odgovor
ManjacaSlavna

ti si pricao da ces u nato biti kuvarica i usput cistiti futrole a sad ti je muka pa sto nisi slusao pametne ljude sta govore .... da su tvoje zelje pusta masta blento