Špirić: Crnadak i Ivanić na RS gledaju isto kao Pacoli

Srna

SARAJEVO - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić smatra da ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić jednako gledaju na Republiku Srpsku kao samozvani ministar inostranih poslova lažne države Kosovo Bedžet Pacoli.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Boris

Hehehe ovog Bojana ,

BojanBL

Rece Pacoli kako ste ga Dodik i ti Spike cekali na aerodromu u BL. Masala. Sad kad okaci zajednicku sliku. Pa ugasili ste ga hahah

DraganRankitic

Crnatka niko ne doživljava kao ministra, sem Bakirovih Turaka iz Sarajeva. Republika Srpska nije dala saglasnost da BiH prizna samoproglašeno Kosovo, te ni ministar lažne države ne može biti dobrodošao u Republiku Srpsku. Potez izdajničkog lažnog ministra Crnatka da Pacolija pozove u Banjaluku je namerna provokacija Republike Srpske na koju su ga nagovorili njegovi strani mentori i njegov partijski mentor Mladen Ivanić. Bedžet Pacoli je najbolja mjera njegove izdaje i najbolji pokazatelj u čijem je interesu Crnadak radio četiri godine.