Srbija gradi auto-put punom parom, u BiH nema bagera na terenu

Dragan Sladojević

SARAJEVO, BEOGRAD - Vlasti u Srbiji ogorčene su jer u Bosni i Hercegovini još nije počela izgradnja auto-puta koji će povezati Sarajevo i Beograd te poručuju da oni već uveliko rade na tom velikom projektu.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Nikakvi kontakti sa genocidnim narodima, srbima i bosanskim cincarima posrbicama.😍

ugrozeni

Sami su krivi ako im se uvedu sankcije od EU, SAD i Crne Gore. Na listi su Vucic i Dodik. Njihov svaki korak napred, sotona pokusava, na sve moguce nacine da sprijeci. Ako su zelili licno da se obogatite, nije potrebno nista da rade, izuzev da potpisu dogovor o nabavci naoruzanja od SAD i NATO alijanse u milijardama vrijednosti, pjevaju kako ce te biti napadnuti i pokoreni od Rusije i mora da se brane i naoruzaju, kako bi ostali u svom rodnom mjestu, dok bi ostali narod, kao zaprezna stoka radio ne samo za njih nego i za SAD i NATO alijansu. Primjeri su dobri Crna Gora i Ukrajina. Niko ne treba da brine, rata nece biti sirokih razmjera, cilj propagande je da se budalama dostavi naoruzanje a narod drzave da se koristi kao stoka.

Radis12

Turčadija u saray evu nema ni plina za grijanje a kamo li nafte za Bagere....smijesni ste

Odgovor
hcosic69

Kako je u nasem Entitetu, cak i medicinske rukavice nam udeljuje Srbija, kod nas sve Sadaka

Odgovor
Radis12

Vama balijama nema ko ni sadake da udijeli ,jer ste se zavadili sa svima oko sebe ,čak i sa Erdoganom. Zato on ulaže u Srbiju a vama kita ,,osunećena,, ...nek vam se nađe čisto da se podsjetite ko vas je napravio.
Uzivajte kurdi bosanski