Srpska ne da svoje šume

Uroš Vukić

BANJALUKA - Nakon što je Ustavni sud BiH odlučio da pojedine odredbe Zakona o šumama RS u dijelu kojim je određeno da su šume u vlasništvu RS nije u skladu sa Ustavom BiH, lideri najvećih političkih partija u RS pozivaju na jedinstvo i sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj bi se donijele odluke i pronašao način zaštite imovine Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Kako onda da se zovu genocidno-sumska ako im se sume prenesu na drzavno vlasnistvo? Kukuu, Ilija jebem ti se s majkom rastresenom, kukuuu.

John doe

bice i vama lakse kad shvatite i prihvatite istinu da ste samo entitet u drzavi i da ste daleko od toga da se mozete poistovjecivati i postavljati na nivo drzave..sto prije shvatite da vas vase bajne vodje vuku za nos ispraznim srbovanjem i lazima da ste kao neka republika i da morate postovati drzavu kojoj pripadate bice i vama i okruzenju bolji zivot..prc milojko

Odgovor
ilijatoljaga007

aj sad mrš, radimo

uqdqfykdypnhimthxo

Ko zna koja po redu presuda koja samo potvrdjuje da Pravosudje BiH ne postoji i da je sve farsa.
Institucije kvazipravosudja sluze za politicko razracunavanje i nametanje odluka kojima se od Srpske otima ono sto nije uspjelo u ratu.