Srpski klub opstaje i bez Nešića

Uroš Vukić

SARAJEVO, BANJALUKA - Nenad Nešić, poslanik DNS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, napustio je Klub Srba u tom domu i ubuduće će djelovati kao samostalni poslanik, međutim većina na nivou BiH iz RS i dalje nije ugrožena s obzirom na to da SNSD ima četiri od ukupno pet delegata u Klubu Srba u Domu naroda BiH, gdje mogu blokirati svaku odluku, pa i eventualnu smjenu Savjeta ministara BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Kao što će gosp. Nešić ubuduće djelovati samostalno, isto tako je potrebno da pozove sve kadrove stranke čiji je on predsjednik da podnesu ostavke i izađu iz vladajuće koalicije kako bi svoj rad ubuduće mogli nastaviti kao konstruktivna opozicija, a da pri tome ne uživaju u materijalnim i drugim privilegijama koje su dobili na osnovu vladajućeg koalicionog dogovora.
Malo je čudno da neko ko je podnio ,, OSTAVKU ,, iz zdravstvenih razloga napušta klub Srba i nastavlja djelovati samostalno. Čudne li ironije......!!!???