Stanivuković: Mostovi su napravljeni da nas spajaju, a ne da nas dijele

N.N.

Smatram da ono što se desilo prije skoro 30 godina ne može i ne treba uticati na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Draško, muda mi draško! Spojim ti se s onom kujom od materesine koja te je okotila. Populisto pederasti procitan si ko crkveni kalendar mater ti jebem sakatu.

toljagaragibova666

Kad si takav demokrata mater ti svoju jebo, zasto ne odes do EU i izneses svoj stav u vezi Hitlera i Holokausta. Spengali bi te u roku od odmah, mamicu ti finu i ugladjenu jebem populisto. Ovi ilegalni migranti sto ti kao podrsku daju mogu da mi se muda napasu i nadudlaju milokliza. Hvala na paznji i jebem ti mater!

J-lukic

Što im se pravdaš, samo šalji u pm
Drugačije sa njima ne ide