BiH

Pratite nas na Google news

Starica poginula pri pokušaju samoubistva

Starica poginula pri pokušaju samoubistva
Starica poginula pri pokušaju samoubistva
Srna

BIJELJINA - Štićenica Staračkog doma "Zlatno doba" u Loparama čiji su inicijali B.G. (79) preminula je, pošto je pala na betonski plato, poslije pokušaja samoubistva vješanjem na balkonu te ustanove.

Nakon pucanja konopca, starica je pala preko balkonske ograde na betonski plato, gdje je doktor konstatovao smrt, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Nakon tragedije koja se dogodila juče, uviđaj je izvršila policija iz Lopara. Dežurni tužilac je naložio da tijelo bude predato porodici, a Tužilaštvu dostavljen izvještaj o događaju.

Članovi Lovačkog udruženja "Igrišta" Vlasenica juče su prijavili da su, prethodnog dana u šumi zvanoj "Dugi do" pronašli tijelo četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Vlasenice, čiji su inicijali Z.N, koji je od kuće otišao u maju.

Vlasenička policija izvršila je uviđaj, a mrtvozornik se izjasnio da nema tragova nasilne smrti.

Na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa nije prijavljeno nijedno krivično djelo.

Javni red i mir narušen je u jednom slučaju, a evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda, od kojih dvije sa lakše povrijeđenim licima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije