Stevandić: Dobra politika Republike Srpske

Srna

BIJELJINA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić ocijenio je večaras kao uspjeh politike Republike Srpske da Godišnji nacionalni program (ANP) ne bude dokument koji se šalje u Brisel, nego da to budu reformski pravci odbrane.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Ako je predsjednik naše matice čestitao gospodinu Dodiku meni ništa drugo ne preostaje nego da mu i ja čestitam: ,,Svaka čast gospodine Dodik" na dobro obavljenom poslu iako su te stranci i muslimani ucjenjivali Šarovićem i Borenovićem kako će njihovom kooperativnošću i spremnošću da i najrođenije prodaju za mrvicu privilegija koja dolazi sa poteza Marin dvor - Baš čaršija obesmisliti našu borbu za što stabilniju i samostalniju Srpsku.

Putin

OVO JE POBJEDA REPUBLIKE SRPSKE!

Putin

IZDAJNIČKU OPOZICIJU BOLI ONO ZA NARODOM NJIH BOLI ŠTO ĆE IM POBJEĆI STOLICE ISPOD DUPETA KOJA SU DOBRO USTOLIČILI I BOLI IH ŠTO ĆE KONCI IZDAJNIČKI OTIĆI U PROŠLOST.

Odgovor
Pahars

Narodu bjezi stolica ispod nogu a omca oko vrata visi ,sad je burle izmace

Odgovor
KrvaviMudzahedin

ma ko da neko hebe narod daj ba i ti si njeka budala hočeš u politiku