Stevandić u Briselu predstavio rezoluciju o vojnoj neutralnosti Srpske

Srna

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić podijelio je učesnicima "Rouz rot" seminara Parlamentarne skupštine NATO u Briselu rezoluciju Narodne skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti, prevedenu na engleski i francuski jezik.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniPosao

Mi smo neutralni vec vise od pedeset godina i daleko smo dogurali,kako rece Vucic nabavicemo kineski S-300 a imamo i nekoliko ispravnih MIG-a i nikad nismo bili jaci e to je tragedija Srpskog naroda da sami sebe lazemo i zavaravamo dok nam se svijet smije i sprda se sa nama.

Odgovor
Nezavisna Srpska

Ma šta nam napriča bosanski Kurd ...
Poturčeni dežurni dušebrižnici sa NN
0-24

Odgovor
MisterX

Idi na bn tv portal pa smrdi,otpadu srpski,ako imas drugacije misljenje napravi stranku ili glasaj za takve sto misle kao ti,pa da vidimo kako cete proci,zvaces ovdje onako zbrda sdola veze nemas o zivotu.

Odgovor
MisterX

Ovo odnosi na ovaj srpski skart pod nikom drzavni posao.

Banjalucki Papak

Opet srpski politicari pricaju bajke- to im je izgleda u genima od prije stotina godina. Bez ulaska u NATO nema ulaska u EU, a to znaci nema ni novaca ni investicija. Mozda jos ima budala koji vole da jedu koru i travu umjesto prave hrane, a takvi su u manjini, bas kao i oni sto vole Radovana i Mladica. Srpski mladi ljudi zele u Evropu i da zive kao ljudi. Proslost je za zaostale papke koji o zivotu i svijetu nemaju pojma.

Odgovor
Nezavisna Srpska

Ne lupaj gluposti bosanski Kurdu .
Članstvo u nato savezu nije uslov za EU toj je potvrđeno do sada 10x iz Brisela.
Austrija je članica EU a nije u nato savezu ,konju balijski ili si toliko glup ili ti noge smrde?!
U te dzamijske priče bakira mozete vjerovati samo vi ali ne i pismeni ljudi