Sukob Nešića i Trivićeve ruši opozicione planove?

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Nezvanični planovi opozicije u RS, da uz okupljanje snaga koje su okrenule leđa SNSD-u pokušaju dovesti do pada trenutne većine u RS, mogle bi biti dovedene u pitanje ozbiljnim sukobom koji se pojavio između Nenada Nešića, predsjednika DNS-a, i Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a i veoma uticajne političarke u toj partiji.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

UsrcuBosna.uGlaviFosna

Bravo Jelena, bravo Nešiću , bolesni ste oboje i popušiči ste ehehehehe

UsrcuBosna.uGlaviFosna

I jednima i drugima je kraj, i SDSu i PDPu , idu druga vremena, a prvo je kraj glupoj tzv profesorici Jeleni i glupom Nešiću, profesorica kao da nema djecu pa je karijeru stekla na mrtvom momku kao i Draško i još neki, profesorica čita lažne vijesti, spustila se do samog dna samo da bi dobila glasove, ma nema veze samo da je biti u politici i doći do vrha po svaku cijenu, drugi nisu bitni mogu i da stradaju, tuđe majke rađaju , ne rađa Jelena niti pravi Draško........
Ovakvi su za neke druge stvari a ne da budu u politici.

DrMed

Nezavisne, Dodikove novine.

bojan.blcity

Busi SMRADojicice ahahahah,busi SMRADojicice ahahaha,busi ahahaha,busi ahahaha...........busi

Odgovor
UsrcuBosna.uGlaviFosna

Probušeni ste samo vi to iz SDA SDS PAPa još ne znate! hehehe joj kad budete pendrečeni................... ok, ti ćeš biti pendrečen ako dođeš u tim invalidskim kolicima u Republiku Srpsku, ako ne dođeš ibro naći će te špijuni hehehe

bojan.blcity

Bravo Jelena........sad treba SMRADojicice iz DNS-a politicki dotuci i unistiti po svaku cenu.....kad su DNS-ci bili jaka stranka nisu hteli sa SDS i PDP da formiaju skupstinsku vecinu a sad kad su videli da propadaju pokusavaju da se ulizuju opoziciji da su oni kao za promene!!!

Odgovor
UsrcuBosna.uGlaviFosna

ibro takvi kao ti i Jelena jedino možete samo pušiti kurčeve!