Sve strukture vlasti zagovarale NATO integracije

Dejan Šajinović

BANJALUKA, VAŠINGTON - Sve vlasti i stranke koje su participirale u vlasti u BiH od rata do danas iz oba entiteta donosile su zakone, odluke i strategije koje su BiH vodile u NATO integracije.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Federacija je bila za NATO vec 1999 godine, koja je zatrazila da ju NATO bombarduje, sto su ucinili sa zadovoljstvom. Slobodno moze da se kaze; slava i hvala Bogu, da nije sav narod koji zivi na prostoru BiH bezuman, korumpiran i nije naklonjen terorizmu. Prije i u vrijeme gradjanskog rata na prostoru BiH, BiH nije bila clan NATO saveza, nije napala NATO savez niti ijednu clanicu NATO-a. Pitanje! Skojim pravom i pozivom je NATO bombardovao BiH? Jesu li NATO clanice platile za nanesenu ostetu? NATO je rasturijo BiH, svojim bombardovanjem, jedanput za uvijek. Nemoze se nesto savjesno spaliti i opet to isto vratiti u prvobitni izgled. To nefunkcijonise. Ako postoji za to formula , neka je NATO objavi, najvjerovatnije, ta formula ucinila bi preokret u svijetu.
Na prostoru bivse BiH su tri drzave. Svaka ima pravo da sama odlucuje o svojoj buducnosti. Svako mjesanje strani drzava, mora biti kaznjivo i zabranjen ulaz na citavu teritoriju bivse BiH-e, u suprotnom mora biti primjenjena sla protiv mjesanja strani drzavljana u unutrasnje stvari drzava bivse BiH.
RS nikad nije pozvala NATO da ju bombarduje i nikad nece biti njezin saveznik da napada i ubija neduzne narode. Uzaludan je teror koji se vrsi na RS-u da je saglasna da bude clanica NATO-a. Moguce su manipulacije, moguce je lagati i okretati misljenje RS kako odgovara zlotvorima, kao sto je sudjeno Milosevicu zbog njegovog pokusaja da sacuva mir i dobrobit na prostoru bivse SFRJ.
Nije potrebno da se pise na 250 stranica o ispunjavanju uslova u clanstvo NATO pakta i saglasnost svih drzava bivse BiH-e, nego je dovoljno samo tri reda na jednoj stranici da se napise; Muslimanski nacionalisti, izdajnici i teroristi, kratko (Federacija) kao i Hrvatski nacionalisti (Hercegovina) saglasni su za clanstvo zlotvorenja (NATO), RS nije saglasna i nece nikad biti.
Ako sam nesto pogresno rekao, molim da me neko ispravi.

Odgovor
Dragan V.

...upravo tako! Nije nas niko ni pitao na referendumu o opstanku u Jugi i znamo kako se zavrsilo! Muslici moraju shvatiti da za suzivot u Bosni netrebaju stranci vec samo postojeci narod koji zivi uvBiH. Istorija je pokazala da su se muslimani svakome dosljaku ulizivali i bili protiv prakticno istoga naroda. I svaki put im se odbilo o glavu,,,pameti nikada dosta....zato bi BiH iz 3 djela bila najbolja opcija,,,pa svak sebi,,,kako najbolje zna,,,

Tatamata

Pa kako vas nije stid da sebe nazivate “Nezavisne bovine”?