Svi svojataju fotelju šefa Vlade RS

Uroš Vukić

BANJALUKA - Iako oktobarski opšti izbori nisu ni održani, niti se zna kakav će biti omjer snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaka politička partija već je počela da svojata mjesto premijera Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Bosko

Radović logičan izbor, ova dvojica su dovoljno ojadila budzet neko može da nas izvadi iz ovog ekonomskog ambisa, to je Radović.Jednostavno covjek zna znanje.

rapepera

Ne vidim o čemu je rasprava, kada je jedini logičan izbor upravo Radović, jer DNS ima mjesto premijera po sporazumu, a Pavić ne može Čubrilovića očima više gledati

Djindra

Mislim da je jedini koji ovdje može nešto uraditi za RS, a ne samo za svoj džep upravo Radović!

Alkibijad

Dosta više potrošenih kadrova, dajte mladom lavu priliku. Samo naprijed gospodine Radoviću, neka napokon sposobni vode državu,a ne podobni.

tetak

SNSD će biti apsolutni pobjednik!

Lemi

Pa ako već možemo birati, valjda je najbolja opcija da uspješan privrednik bude na čelu m da je ovaj Radović daleko bolji izbor nego Čavić i Tegeltija, neko novo lice da pokuša, ovu dvojicu smo već vidjeli na djelu.

Aco.1988

Realno ovdje samo Radović donosi nešto tija i Čavić su već bili na vlast i katastrofalno su se ić je uspjesan biznismen koji zna kako je voditi uspješno preduzeće, druga dvojica su primjer kako ne treba raditi.