Tadić: Istraga u slučaju "respiratori" pravna, a ne politička intervencija

N.N.

Gordana Tadić, glavna tužiteljka Tužilaštva BiH, u intervjuu za “Face tv“ pojasnila je proceduru po Zakonu o krivičnom postupku, a po kojem postupaju tužioci Tužilaštva BiH u istrazi koja je otvorena protiv Fadila Novalića, premijera FBiH, Fahrudina Solaka suspendovanog direktora FUCZ-a te Fikreta Hodžića, vlasnika “Srebrene maline“.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

BALKANSKI neizlečivi BOLESNIK

Bolesnik koji se zove DRŽAVA Bosna i Hercegovina je degenerisan zametak koji bi po zakonima prirode bio mrtvo rođeno dete, zaživelo je samo zahvaljujući gluposti i perverznim interesima zločinačkih centara moći.

Degenerisano novorođenče (BiH) je u komi od rođenja i nikakve ga intervencije ne mogu spasti, nestanak ove veštačke TVORevine je SAMO pitanje vremena koje ističe kao pesak kroz rešetku.

I za kraj:
-NE POSTOJI BOŠNjACKI NAROD
-NE POSTOJI BOŠNjACKA NACIJA
-NE POSTOJI BOŠNjACKI JEZIK

-NE POSTOJI muslimansko PRAVO NA BILO KOJI DEO TERITORIJE BiH
(jer to pravo vekovne sluge okupatora i njihovi potomci nikada i nigde nisu imale)