Tegeltija: Neće biti razvoja dok o sudbini BiH odlučuje neko drugi

Srna

DOBOJ - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je da je njegovo stanovište da je Kancelarija visokog predstavnika (OHR) trebalo da bude odavno zatvorena i da BiH nikada neće ostvariti sve svoje ciljeve i razvoj dok o njenoj sudbini odlučuje neko drugi.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SUNCE SIJA

Sve dok se Beograd i Zagreb mjesaju u unutrasnjost BiH.I dok svi shvate da im je BiH prva domovina tesko ce biti nam i treba strani sudija.

Odgovor
ivan.knez.70

Veći je problem u domaćim političarima koji pričaju o nacionalnom interesu, a mutnim poslovima rade isključivo o ličnom interesu i nikad im nije dosta koliko god su uzeli. A što se domovine tiče, ja sam svoju izgubio raspadom Jugoslavije i to mjesto je upražnjeno. BiH poštujem, ali je ne doživljavam kao domovinu. Isto vrijedi i za RS, da ne bude zabune.

ivan.knez.70

Tegeltija i razvoj u istoj rečenici. Crnjak.