Tomašević: U Velikoj Britaniji se o zločinima nad Srbima ćuti

Srna

BEOGRAD - Direktor londonske Fondacije za sećanje na Jasenovac i Holokaust Dragana Tomašević izjavila je da se u engleskim medijima događaji u Srebrenici prikazuju kao "najgnusniji zločin na evropskoj teritoriji poslije 1945. godine", dok se uopšte ne pominju hrvatska operacija "Oluja" i pogrom koji su počinile muslimanske snage nad Srbima u Bratuncu i Podrinju.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vucic

Dobili su i pare od arapa da ćute ali da zaista tako misle oni bi pomogli balijama i ustašama da žive dobro ili bolje ali ne oni to ne rade , Ni Englezi, ni Arapi kojima upravljaju Jevreji ni niko ........ balijama i ustašama je dovoljna samo verbalna podrška i oni su i gladni žedni goli i bosi veseli kao cigančići kad cigo upali svjetlo a bude na ciganki. Živa graja i veselje

Odgovor
spasoje.krkanovski

Vucicu, rado ti se prisjetim kompletne kucne liste. Najedi se govana i dobro zalij prolivom radi bolje probave. Muuurrrs dzukelo!!!

Odgovor
mikicstojan6

rado ti se prisjetim kompletne kucne liste. Najedi se govana i dobro zalij prolivom radi bolje probave. Muuurrrs dzukelo!!!

Vucic

Pa nego šta a razloga ima dosta, i sama VB propada, nato propada, Hrvatska propada, SAD takođe lagano i sigurno propadaju, zapad gubi dominantnost u svijetu, dolazi im propast, imaju svoje probleme, iz kojih neće izaći i postaće ono što su bili u kamenom dobu. zato što propadaju zato izmišljaju i ugroženost od Rusije i Kine veliki dio naroda im vjeruje ahahahaa
Smjena svjetskih vladara se bliži !

Odgovor
spasoje.krkanovski

U jebo ti sam sebi mater tako pametan. Jebo ti Mitar Tarabic sve zivo i mrtvo.

Odgovor
mikicstojan6

U jebo ti sam sebi mater tako pametan. Jebo ti Alija živković izmetjedović sve zivo i mrtvo.