Trebinjska žandarmerija dobija svoju zgradu

Srna

TREBINJE - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da će se naredne godine u trebinjskom naselju Gorica graditi zgrada za žandarmeriju, te da je projekat već spreman i koštaće oko pola miliona maraka.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nikodim.bogalj

Rat u Bosni, okolina Trebinja. Srbi, kazu Muslimanima palite odavde, i ljudi se spakuju i zapale za Norvesku. Dvadeset godina kasnije, ovi muslimani se vracaju, dolaze na godisnji, pokupovali stanove kuce po Trebinju i okolini, a Srbi ostali mahom sirotinja i kazu im Srbi. Kada sledeci put budemo ratovali, mi cemo da idemo , vi ostanite 🤣🤣🤣