Turkovićeva i Vulićeva "zaratile" zbog "prirode rata"

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO – Poslanik SNSD-a Predstavničkog doma BiH Sanja Vukić pitala je Biseru Turković, ministricu vanjskih poslova BiH, da li je primila zaslužne pripadnike Armije RBiH i kako tumači očitu diskriminaciju Srba i Hrvata i da li je to njima poruka Srbima i Hrvatima da su nepoželjni u Ministarstvu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Ta gomila mesa koja je nekim cudom sklepana u ljudsku figuru i to kazu zensku, moze samo na ovaj nacin da lijeci svoje frustracije ( komplekse).
Problem je sto nju ne jebe niko pa ni njeni

Aco.bc33

Kojoj religiji to Bisera pripada? Koliko je meni poznato muslimani, hrišćani i Jevreji se svi mole istom, starozavjetnom Bogu. Možda Bisera zna nešto što mi ne znamo.