U Hagu rasprava o zdravstvenom stanju Ratka Mladića

N.N.

​HAG - Pred Međunarodnim mehanizmom za krivične sudove (MMKS) održana je statusna konferencija na suđenju Ratku Mladiću, bivšem komandantu Vojske Republike Srpske (VRS), na kojoj se raspravljalo o zdravstvenom stanju optuženog ali je taj dio konferencije bio zatvoren za javnost.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

Živio General Ratko Mladić!

ManjacaSlavna

Pozdrav našem Ratku!

Odgovor
esadcamdzic9

Jebo te Ratko četnički kad neosuzuješ ratne zloč što je radila dubrad od vojske pod njegovim vedenjim nije radio Hitler sa svojom glupak može napista tako nešto,idi se lječit možda ti to pomože.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Gospodin Ratko Mladić je HEROJ ! Greška mu je što vas je dio prevezao autobusima prema Tuzli i i za to dobio kaznu ! Vaši su zločinci a ne General Ratko !

Odgovor
BosnaUglaviFosna

esadcamdzic9 hebo te naser dudlaković i sav SDS i PDP

ManjacaSlavna

Nekome si stavio slatko , sad neće da pišu jer im je prijeko potrebno bratstvo i jedinstvo da bi opstali. zna se na koga ja mislim. a i oni znaju.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Samo ih bocneš odmah se jave i izreknu hehehe