U toku sastanak rukovodstva SNSD-a i delegacije SP-a

Srna

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku sastanak rukovodstva SNSD-a sa delegacijom SP-a, koji predvode lideri stranaka Milorad Dodik i Petar Đokić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Milorad Dodik i SNSD-ci se uneredili.........ako SP i DNS na sledecim izborima postignu izborne rezultate kao na prethodnim izborima ima da "zabiju" onu stvar Dodiku u ledja a i malo nize zbog Dodikovog razbijanja DNS i SP.......nema tu ni J od jedinstva izmedju SNSD,SP i DNS...svi oni jedva cekaju da se osvete i jedni drugima zabiju noz u ledja,samo je pitanje trenutka kad ce se to desiti.

nmfjhgtmaagmydrkwn

Samo moralne nakaze mogu u ovakvom vremenu, kada gradjani umiru, da vode bezumnu politiku koja vodi u bezdan .