Vašington je znao da im mudžahedini iz BiH spremaju 11. septembar?

N.N.

BEOGRAD - U misiji BiH u Njujorku vojne poslove "vodio" je Abu Mali, iz "El mudžahedina". Sarajevo je "zakopalo" dosije, pišu Večernje novosti.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

karamobule

Najveći planetarni teroristi jesu muslimani to svako zna. to nije izmišljeno to je realnost.

Vjeverica

Bez obzira sto si zadojen mrznjom, nemoj se paliti da si neki mudžahedin... Sve je izrezirano, niti iko od vas zna voziti avion niti su Al Kaida srusili Blizankinje.

np63

Vidi onog sto misli jedno do podne a drugo poslije podne sto se uzbudio. Covjece opusteno , cinjenica je da su svi teroristi bili muslimani ali ne mogu da kazem da su svi muslimani teroristi .

Odgovor
karamobule

Upravo tako ali su svi koji to nisu ipak potencijalni teroristi. Ako zatreba.

Vezista

Bez obzira na ove vase lazi,ostaje cinjenica da su zapravo najveci teroristi na svijetu srbi, najveci neljudi, najslabiji karkter i nimalo casti u sebi nemaju.

Odgovor
karamobule

Ko to kaže nama je Velika Čast i želimo da svaki dan to pišete po portalima jer za nas nema veće časti a muslimani su poznato najveći planetarni teroristi ali ti si iz te klape pa naravno to ne možeš sebi pripisivati.