Višković: Nakon 13 mjeseci biće odblokirani mnogi projekti

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da će formiranje vlasti na nivou BiH nakon 13 mjeseci čekanja odblokirati mnoge projekte važne za Srpsku.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCmarovnik

Tako to rade SNSD-ci....skinu gace do clanaka pred Izetbegovicem i Komsicem ova dva se sagnu i zablokiraju NATO reforme i sve ostalo...malo ce da im se crvene obrazi i guzice ali sve je to od vitalnog nacionalnog interesa za nas Bosnjacki narod!!!!!!!!!!

TheDrzavniCinovnik

Tako to rade SNSD-ci....skinu gace do clanaka pred Izetbegovicem i Covicem odblokiraju NATO reforme i sve ostalo...malo ce da im se crvene obrazi i guzice ali sve je to od vitalnog nacionalnog interesa za nas Srpski narod!!!!!!!!!!

Odgovor
TheDrzavniCinovnikAvlijaner

A u ratu si bio Bošnjak 100 % !